Thursday, July 9, 2009

31 JULAI 2009 - updated 19/07/2009

A three (3) bedroom plus one (1) utility room Condominium
Location :Unit No. E-7-2, 7th Floor, Block E, Villa Wangsamas Condominium, No. 2, Jalan Seri Wangsa 2, Wangsa Maju 53300 Kuala Lumpur
Auction Price : RM 260,000.00
Land Area (sq.ft) : 1,267.00
Auction Date : 2009-07-31
Deposit : 10%

An end lot two (2) bedroom plus one (1) study area condominium
Location :Unit No. D-708, Block D, Perdana Exclusive Condominium, No. 15, Jalan PJU 8/1, Bandar Damansara Perdana 47820 Petaling Jaya
Auction Price : RM 200,000.00
Land Area (sq.ft) : 79.94
Auction Date : 2009-07-31
Deposit : 10%

A three (3) bedroom apartment
Location :Unit No. A-12-6, 12th Floor, Block A, Sri Gotong Apartments, Jalan Batu 7, Medan Batu Caves 68100 Batu Caves
Auction Price : RM 126,000.00
Land Area (sq.ft) : 816.00
Auction Date : 2009-07-31
Deposit : 10%

An intermediate three (3) bedroom apartment
Location :Unit No. A15-6, 15th Floor, Block A, Pangsapuri Vista Serdang, Jalan Kasturi, Taman Bukit Serdang, Section 12 43300 Seri Kembangan
Auction Price : RM 64,800.00
Land Area (sq.ft) : 806.00
Auction Date : 2009-07-31
Deposit : 10%

A three (3) bedroom apartment
Location :Unit No. 22-3A, 3rd Floor, Jalan Sungai Long 11/9, Bandar Sungai Long 43000 Kajang
Auction Price : RM 47,250.00
Land Area (sq.ft) : 821.00
Auction Date : 2009-07-31
Deposit : 10%

A three (3) bedroom apartment
Location :Unit No. B-3-07, 3rd Floor, Block B, Cempaka Court Apartment, Jalan BBN 7A/1A, Bandar Baru Nilai 71800 Nilai
Auction Price : RM 34,270.00
Land Area (sq.ft) : 1,050.00
Auction Date : 2009-07-31
Deposit : 10%

A renovated and extended intermediate double (2) storey terrace house
Location :No. 20, Jalan LEP 7/6, Section 7, Taman Lestari Putra, Bandar Putra Permai 43300 Seri Kembangan
Auction Price : RM 190,000.00
Land Area (sq.ft) : 1,400.00
Auction Date : 2009-07-31
Deposit : 10%

An intermediate single (1) storey terrace house
Location :No. 7, Jalan Cemperai 13B, Taman Rasa Utama 44200 Rasa
Auction Price : RM 65,000.00
Land Area (sq.ft) : 1,540.00
Auction Date : 2009-07-31
Deposit : 10%

A corner three (3) bedroom apartment
Location :Unit No. B-5-1, Level 5, Block B, Vista Millennium Condominium, Jalan Desa Millennia 1, Desa Millennia 47100 Puchong
Auction Price : RM 88,580.00
Land Area (sq.ft) : 1,000.00
Auction Date : 2009-07-31
Deposit : 10%

3+1 bedroom apartment
Location : No, SB-03A-08, Kenangan View Apartment, Jalan Bukit Kenangan, Taman Bukit Kenangan, 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan
Auction Price : RM 82,012.50
Land Area (sq.ft) : 1214 square feet
Auction Date : 31.7.2009
Deposit : 10%


FARHAN
019.362 3578
jom2lelong@yahoo.com.my
-Kenapa Sewa Kalau Boleh Beli-
-jom2lelong mengalu-alukan comment dari pembaca... Kita bukan sekadar untuk berkongsi ilmu, tetapi untuk menjadi kenalan, rakan dan taulan di masa hadapan...InsyaALLAH..

4 comments:

wakif said...

salam farhan,

kalau tgk listing ni ada juga yg menarik...ada sedia perkhidmatan pakej lelong ke? kalau ada boleh bagi quotation?

dlm byk2 ni boleh highlight yg mempunyai high potential?

wakif

myra said...

Salam Farhan,

Saya berminat untuk membeli rumah lelong di dalam list ini. Tapi bagaimana caranya?

Jom2Lelong said...

salam.

re wakif : nanti saya akan emailkan kepada wakif ttg perkhidmatan yang jom2lelong sediakan. yang high potential tu saya tak sempat nk highlight semua. cuma, kalau ada client nak, saya akan cuba uruskan

re myra : myra boleh email saya di jom2lelong@yahoo.com.my dan saya akan explain details.

wakif said...

farhan,

OK thanks... rasa2nyer mcm nak masuk 1 unit... nanti bila dah dapat quotation aku bagi detail utk survey...

TQ