Wednesday, February 27, 2013

tQ kawan2 blog aka blogger....

alhamdulillah... syukur kepada ALLAH yang Maha berkuasa... selawat dan salam ku tujukan buat junjungan besar Nabi Muhammad SAW... Nabi akhir zaman....

hari ni nak bercerita pasal kawan2 blog... minggu lepas time aku buat seminar, ada sorg topp blogger datang seminar tersebut... orang nyer kecik molek... tapi follower blog dia dekat 21k... blog nyer... kupukupukecik.blogspot.com.... alhamdulillah, dapat la bersembang dengan dia dan bertukar2 biz card... ingt nak buat kerjasama dengan dia nanti... blogger mcm dia ni, silent income dia... fuhhh... terbaik punyer... 

aku bersyukur dan amat berterima kasih kepada para blogger yang letak link di blog aku ni kat blog korang... tq so much... hari ni aku sempat housekeeping blog ni... aku masukkan beberapa blog yg aku detect belum lagi aku masukkan link blog mereka kat blog aku ni... kira change link la ni... so, kalau ada rakan2 nak change link, insyaALLAH aku tak der masalah... meramaikan dan memandaikan lebih ramai orang terutama dalam bidang hartanah ini adalah satu benda yang hanya ALLAH dapat membalasnya... aku berasa puas dapat membantu ramai orang... ilmu aku hanyalah sedikit berbanding dengan ramai lagi orang.. tapi dengan ilmu ini, aku harap dapat la serba sedikit membantu orang lain yea....

terima kasih rakan blogger... kerjasama ini akan menjadikan ilmu ini bermanfaat dan akan spead kepada ramai orang..  sama2 kita memandaikan bangsa dan Islam tercinta... peace.... okeh... 


p/s : Ingin Jual @ Sewa rumah...Hubungi Farhan - 019-3623578
p/s : Want to SELL or RENT property, call Farhan - 019-3623578

FARHAN
019.362 3578

Saya merupakan perunding hartanah berdaftar di RESCOM REALTY. Sekiranya anda bercadang untuk menjual rumah, hubungi saya untuk khidmat nasihat secara PERCUMA.


My Listing :
www.mudah.my/farhan
www.facebook.com/jom2lelong