Sunday, April 4, 2010

Lelongan 3 April - SABTU....

Salam sejahtera buat pembaca yang budiman,

alhamdulillah, sempat sekejap aku menjengah blog ni... maaf, masa mmg tak dapat nak jadikan 26jam sehari...huhuhu... tapi tak pe, ada gak hidangan mata utk pembaca blog nie... aku gi lelongan hari sabtu lepas... 2 property win..... yang bestnya lelong kali ni, kalau rumah tu ada issued title @ strata, masa boleh extend to 180hari... besttt kan.....korang boleh tengok la gambar2 kat bawah ni... ada yg naik tinggi.. ada yg sampai 9 bidder masuk... aduhai... cuba cari tempat yg bestt2... sewa demand but harga rendah... ada tu... tapi kena berusaha mencari..... aku bukan apa, aku pun banyak gak survey2 utk client aku.... by da way, selamat tengok gambar2 di bawah k...ingt lelong, jom2lelong..okeh...





- RP


- Last Price 53k


- Last Price 69k


- RP


- RP 50k...naik 1k je...sbb??? hahaha...



- Lawan Punya Lawan..Akhirnyaa....42k


- RP...kawasan best....


- RP..Puchong lagi....


-RP 90,800... Naik skit jer....



- Ni mmg sengit... akhirnya cina dalam gambar ni menang.. huh...



- Kawasan Ampang... mmg permintaan tinggi....



p/s : Ingin Jual/Sewa rumah....hubungi Farhan - 019-3623578



FARHAN
019.362 3578


-Kenapa Sewa Kalau Boleh Beli-
-jom2lelong mengalu-alukan comment dari pembaca... Kita bukan sekadar untuk berkongsi ilmu, tetapi untuk menjadi kenalan, rakan dan taulan di masa hadapan...InsyaALLAH..


10 comments:

sourplum said...

sng. amik gbr je kn
xyh tulis byk2
:P

Jom2Lelong said...

re sourplum : A picture is worth a thousand words...TQ

Fauzi said...

salam farhan,
nak mintak kebenaran nak letak link hang kat blog aku..tq

tunbegia said...

dah lama tak gi lelong,

salamm,

Jom2Lelong said...

re sourplum : a picture is worth a thousand words

Jom2Lelong said...

re Fauzi : ok.. no prob...

Jom2Lelong said...

re tunbegia : salam... kalau ada kesempatan boleh jumpa di tempat lelong...

Azman said...

Lot 13 tu berapa org bidder...ingat tak? unit tu saya gi tengok...top floor...ada satu lif jek...malam lampu koridor pun tak pasang...scary gile..pun boleh baik sampai RM53k.

Jom2Lelong said...

re Azman: man, hari tu seingt lebih 3 org bid rumah nie...

sourplum said...

utk lot 13 tu.
area situ berapa sewa?
aku igt abes tgi pon RM500 la kn..