Wednesday, June 24, 2009

PNB di buka kembali........

Salam sejahtera buat semua pembaca....

Berhubung dengan POST aku yang lepas pasal ASB freeze tu, td officer bank call, then confirmkan PNB tarik balik pembekuan tersebut.... huhhhhhhh.... lega giler aku rasa... bukan senang nk dapat peluang mcm nie.... so tak yah risau lagi.... jom2invest dalam ASB buat OD lagi....jommmmmmmm........jom2lelong........




FARHAN

019.362 3578
jom2lelong@yahoo.com.my
-Kenapa Sewa Kalau Boleh Beli-
-jom2lelong mengalu-alukan comment dari pembaca... Kita bukan sekadar untuk berkongsi ilmu, tetapi untuk menjadi kenalan, rakan dan taulan di masa hadapan...InsyaALLAH..

5 comments:

Hizam said...

Bro ...nie dah confirm ke?

Saiful said...

salam bro mana dpt info ni..berita baik ni..

Jom2Lelong said...

CONFIRM BRO... SMLM OFFICER BANK CALL AKU... SO CONFIRM LA TU... ARI TU DI STOPKAN SBB SISTEM PNB ADA MASALAH APA NTAH... SO CONFIRM...

cdanhash said...

Salam bro.... berita baik untuk OD bercagarkan ASB cert...

Banyak rumah2 lelong di Bk Baruntong RP disekitar 7K - 8K. Untuk investment sudah tentu tidak menguntongkan.

Soalannya, berapa MV rumah dikawasan tersebut? Jika MV lebih dari 15K, bolehkan rumah tersebut dicagarkan untuk mendapatkan facility OD?

Jom2Lelong said...

Bro, mmg betul tu boleh cagarkan rumah. tp bro, untuk od property ni, bank akan bagi 60% sahaja daripada property tersebut... so kalau 15k, dapat lah 9k.... dan setahu aku, rumah yg nk di od kan kene habis bayar dulu.... tp orait la kan kalau 7 @ 8k rumah tu kan.... good idea cdanhash ... bravo....