Tuesday, June 30, 2009

Apt For Rent - Vista Pinggiran Putra | CLOSED

Salam sejahtera buat pembaca yang budiman,

Hari ini aku postkan rumah apartment untuk di sewa. Rumah ni terletak di Taman Equine berhadapan dengan JUSCO. Vista Pinggiran adalah sebuah apartment condo facilitiies. Facilities yang ada seperti swimming pool, gym, sauna dan juga kedai makan. Satu lot parking kereta di sediakan.Rumah ini 3 bilik dan 2 bilik air. Rumah ini di kelengkapi dengan grill. Setiap bilik di lengkapi dengan katil, almari dan juga kipas syiling kecuali master bedroom menggunakan kipas berdiri. Kelengkapan dalam rumah
- sofa (2+3)
- tv
- peti sejuk
- kipas setiap bilik
- almari setiap bilik
- katil bujang setiap bilik








aku tak dapat ambik gambar semua sbb tenant belum keluar lagi so banyak lagi barang yang belum di clear kan. Rumah ini boleh diduduki seawal 15 Julai 2009.
Aku sewakan rumah ini RM700 termasuk dengan maintenance fee.

Kiraan :
Sewa : RM 700

Deposit 2+1 = RM 2100
Deposit Utiliti = Air RM 100
Api RM 100
Total = RM 2300.


So untuk masuk ke unit ini, RM 2300 di perlukan untuk bayaran deposit termasuk sewa bulan tersebut. Tapi kalau masuk 15 Julai, kira setengah bulan je. Akan jadi 2+0.5...

Aku kalau boleh nak sewakan kepada Muslim atau Muslimat yang bekerja di Putrajaya ataupun di Cyberjaya atau kawasan sekitar. So, kalau sapa2 yang berminay boleh call aku untuk pengesahan atau pun untuk confirm terus. Aku publish kat blog aku dulu sebelum aku iklankan kat tempat lain. Priority untuk pembaca blog aku dulu sbb aku appriciate korang yang tak jemu mencari peluang kehidupan dalam kewangan yang lebih baik terutama dalam bidang hartanah. Oklah, apa2 just call atau email aku. Okehhhh....


FARHAN

019.362 3578
jom2lelong@yahoo.com.my
-Kenapa Sewa Kalau Boleh Beli-
-jom2lelong mengalu-alukan comment dari pembaca... Kita bukan sekadar untuk berkongsi ilmu, tetapi untuk menjadi kenalan, rakan dan taulan di masa hadapan...InsyaALLAH..

2 comments:

SafwaNMazlaN said...

cun.. tgh cari gak.. tapi nak bilik.. ada can x?

Anonymous said...

salam farhan..
nak tau, kat pinggiran putra yg tinggal situ most of them keje kat kl & study dkt upm ke...