Thursday, May 7, 2009

Auction Property @ Seksyen 7 Shah Alam

Berikut adalah senarai lelongan di Seksyen 7 Shah Alam. Bagi sesiapa yang berminat boleh hubungi aku untuk maklumat lanjut. Even pada sesiapa yang nak cari rumah di kawasan lain, boleh la email aku. Sekiranya ada dalam list auction, aku akan email semula k. Tq very much to the jom2lelong reader. May Allah bless u all.

2 1/2 storey semi-detached - Intermediate lot, 4+1 bedroom(s)
Location : No. 78, Jalan Plumbum 7/103, Seksyen 7, Shah Alam 40000, Selangor
Auction Price : RM 540,000.00
Land Area (sq.ft) : 3638
Auction Date : 16-May-09
Deposit : 5%

Auction Date: 21/05/2009
Property Type: Townhouse
Reserve Price: RM157,500.00
Property Location No.14,Jalan Marmar 7/30, Section 7, 40000 Shah Alam, Selangor Darul Ehsan
Land/Unit Area Sq Ft: 121.96 sq mt / 1,313.0 sq ft

3-Bedroom Apartment
Location : No. Y1-29-B, 1st Floor, Block G, Jalan Plumbum Y7/Y, Pusat Komersial, Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor
Auction Price : RM 108,000.00 Market Value : -
Land Area (sq.ft) : 800
Auction Date : 14-May-09
Deposit : 5%

Auction Date: 21/05/2009
Property Type: Apartment Med Cost Apartment
Reserve Price: RM80,000.00
Property Location No. 306, 3rd Floor, Block 31, Jalan Plumbum 7/97, Section 7, 40000 Shah Alam, Selangor Darul Ehsan
Land/Unit Area Sq Ft: 69.68 sq mt / 750 sq ft

Auction Date: 21/05/2009
Property Type: Flats
Reserve Price: RM62,000.00
Property Location No.307, 2nd Floor, Block 42, Jalan Plumbum 7/98,Section 7, 40000 Shah Alam, Selangor Darul Ehsan
Land/Unit Area Sq Ft: 60.40 sq mt / 650.0 sq ft



FARHAN
019.362 3578
jom2lelong@yahoo.com.my
-Kenapa Sewa Kalau Boleh Beli-
-jom2lelong mengalu-alukan comment dari pembaca... Kita bukan sekadar untuk berkongsi ilmu, tetapi untuk menjadi kenalan, rakan dan taulan di masa hadapan...InsyaALLAH..

6 comments:

Anonymous said...

bro aper maksud auction property ek?

if hang taruk harga rm 62000 means blom tentu dapat harga tuh ker? ke kena bid sapa byr mahal dapat...ke mcm mana??? leh explain tak?

Jom2Lelong said...

re Anonymous : Auction Property atau Hartanah Lelong ini adalah hartanah yang di lelong oleh pihak bank atau pihak yang memberi pinjaman kepada hartanah tersebut disebabkan kegagalan pihak pemimjam gagal membayar pinjaman tersebut dalam tempoh yang tertentu..

betul, sapa bid paling tinggi, dia akan dapat rumah tersebut.. kalau bernasib baik, dapat jugak RP...

Anonymous said...

salam, kalau ada rumah flat seksyen 7 nak lelong,tolong bagitahu saya.TQ: 012-584 2525

Anonymous said...

Assalamualaikum farhan, saya pun berminat nak beli property/auction kat area Sek 7 Shah Alam nie.. Jika ada lagi hubungi saya di 019-2435729 atau hafizan78@yahoo.com... Serius nie..

Jom2Lelong said...

re hafizan : email kat jom2lelong okeh..tQ

slim world said...

salam, saya nak tanya selain di seksyen 7 kat seksyen lain tk de ke yang penting dalam shah alam. sy mmg tengah mencari untuk beli rumah lelong ni....