Tuesday, December 2, 2008

Rumah Untuk Dijual - SOLD







ari tu aku ke penaga mas.. so ni la rumah yg client aku menang ari tu.. berbaloi kan.. rumah baru giler tak penah ada org duduk... so rumah ni skrang di buka kepada semua pembli rumah yg nak beli rumah... apartment penaga mas ni condo facilities... ada swimming pool, ada gym, ada squash, nanti aku upload gambar2 lagi kat fotopages jom2lelong.. aku tak sempat skrang ni kerana ada beberapa kerja yg nak dibereskan.. so kalau ada sesiapa kawan2, sanak saudara nak beli rumah, boleh la kalau nak view rumah nie... just call aku buat appoinment nak gi tengok bila.. so tengok2 la dulu yea... okeh...

3 comments:

-Sweet Renee- said...

salam en. farhan...saya ternampak adv ni kat mudah.com. The price quite reasonable and cheap. I'm quite interested actually....Tapi kena tgk dulu.... Is it still vacant?

Anonymous said...

rumah ni byk masalah... developer takder duit nak byr electric.. so they blame those yg tak byr maintenance.. currently, no lift & light at every floor..imagine a family with kid stay at level 8 / 9 ??? use staircase everyday ??

someone want to buy ?? forget it...

Jom2Lelong said...

re Anonymous: my client already sold that house.. the process already done... owh, had prob? are u stay there? so how they solve that prob?