Tuesday, April 3, 2012

Exam Time...

Salam sejahtera buat pembaca budiman,

alhamdulillah, dapat berkesempatan untuk melepaskan kerinduan.... pendek je entry kali ni... nk bercerita pasal nak exam next week... skrang ni aku dan rakan2 yg belajar kat INSPEN dalam mood study week coz next week kitaorg akan exam... 4 hari = 6 paper... penin kepala jugak la.. tapi kena hadapi dengan tenang.. insyaAllah...

aku harap semua dapat lulus dengan cemerlang nanti... doakan aku lulus cemerlang yea dalam exam next week... nanti lepas exam, aku sambung cerita dalam blog... tak pun, kalau aku dah jem study, boleh rest2 dengan menaip... moga Allah berikan kekuatan... amin...

p/s : just pendek je update kali ni... harap semua pembaca sihat yea....

p/s : Ingin Jual @ Sewa rumah...Hubungi Farhan - 019-3623578
p/s : Want to SELL or RENT property, call Farhan - 019-3623578

FARHAN
019.362 3578

Saya merupakan perunding hartanah berdaftar di RESCOM REALTY. Sekiranya anda bercadang untuk menjual rumah, hubungi saya untuk khidmat nasihat secara PERCUMA.


My Listing :
www.mudah.my/farhan
www.facebook.com/jom2lelong

2 comments:

rohaniah noor said...

all the best for exam

Jom2Lelong said...

re rohaniah noor : thanks a lot... ;)